Bezorgen bij
Netherlands
Kies je locatie
Bezorgopties en bezorgsnelheden kunnen per locatie verschillen
+ Voeg adres toe
Or enter a zip code
Leveren aan
Outsunny plantentafel met gegalvaniseerd werkblad tuintafel voor tuin, balkon en terras met plank, bloemenplank, bloemenstandaard van dennenhout, natuurlijk metaal 80 x 42 x 142 cm
Loading...
Outsunny plantentafel met gegalvaniseerd werkblad tuintafel voor tuin, balkon en terras met plank, bloemenplank, bloemenstandaard van dennenhout, natuurlijk metaal 80 x 42 x 142 cm(m-1)
Outsunny plantentafel met gegalvaniseerd werkblad tuintafel voor tuin, balkon en terras met plank, bloemenplank, bloemenstandaard van dennenhout, natuurlijk metaal 80 x 42 x 142 cm(m-2)
Outsunny plantentafel met gegalvaniseerd werkblad tuintafel voor tuin, balkon en terras met plank, bloemenplank, bloemenstandaard van dennenhout, natuurlijk metaal 80 x 42 x 142 cm(m-3)
Outsunny plantentafel met gegalvaniseerd werkblad tuintafel voor tuin, balkon en terras met plank, bloemenplank, bloemenstandaard van dennenhout, natuurlijk metaal 80 x 42 x 142 cm(m-4)
Outsunny plantentafel met gegalvaniseerd werkblad tuintafel voor tuin, balkon en terras met plank, bloemenplank, bloemenstandaard van dennenhout, natuurlijk metaal 80 x 42 x 142 cm(m-5)
Outsunny plantentafel met gegalvaniseerd werkblad tuintafel voor tuin, balkon en terras met plank, bloemenplank, bloemenstandaard van dennenhout, natuurlijk metaal 80 x 42 x 142 cm(m-6)
Outsunny plantentafel met gegalvaniseerd werkblad tuintafel voor tuin, balkon en terras met plank, bloemenplank, bloemenstandaard van dennenhout, natuurlijk metaal 80 x 42 x 142 cm(m-7)
Outsunny plantentafel met gegalvaniseerd werkblad tuintafel voor tuin, balkon en terras met plank, bloemenplank, bloemenstandaard van dennenhout, natuurlijk metaal 80 x 42 x 142 cm(m-8)
Outsunny plantentafel met gegalvaniseerd werkblad tuintafel voor tuin, balkon en terras met plank, bloemenplank, bloemenstandaard van dennenhout, natuurlijk metaal 80 x 42 x 142 cm(m-9)
Outsunny plantentafel met gegalvaniseerd werkblad tuintafel voor tuin, balkon en terras met plank, bloemenplank, bloemenstandaard van dennenhout, natuurlijk metaal 80 x 42 x 142 cm(m-10)
Outsunny plantentafel met gegalvaniseerd werkblad tuintafel voor tuin, balkon en terras met plank, bloemenplank, bloemenstandaard van dennenhout, natuurlijk metaal 80 x 42 x 142 cm(m-11)

Outsunny plantentafel met gegalvaniseerd werkblad tuintafel voor tuin, balkon en terras met plank, bloemenplank, bloemenstandaard van dennenhout, natuurlijk metaal 80 x 42 x 142 cm

€109,90
Bezorgen bij 
Netherlands
Gratis bezorging
Levertijd:
Met dit product verdien je 110 loyaliteitspunt(en). 110 punten = €1,10,
Highlight
 • GROTE WERKRUIMTE: Het tafelblad van de plantentafel van gegalvaniseerd metaal is vlak en ruim en biedt je alle ruimte om aan je planten te werken. Door de hoogte hoef je niet te bukken en je rug te belasten.
 • OPSLAG: Met een onderste plank met lattenbodem, een kleine bovenste plank met haken en het belangrijkste werkoppervlak, heb je voldoende ruimte om te werken en al je apparatuur kan op één handige plek worden opgeborgen. De gegalvaniseerde metalen bak kan worden gebruikt voor het opslaan en mengen van grond.
 • STEVIG EN DUURZAAM: Deze plantentafel is gemaakt van massief dennenhout en heeft een roestvrij, gegalvaniseerd metalen oppervlak dat een lange levensduur garandeert. Geschikt voor gebruik buitenshuis (behoefte aan bescherming bij slecht weer).
 • EENVOUDIG SCHOON TE MAKEN: De uittrekbare zeef helpt je bij het verwijderen van onzuiverheden. De verzinkte tafel is eenvoudig schoon te vegen en de spoelbakplug zorgt voor een comfortabele afvoer.
 • PRODUCTGEGEVENS: 80 L x 42 B x 142 H cm. Tafelblad: 78 L x 42 B x 22 D cm. MAXIMAAL DRAAGVERMOGEN 15 KG. MONTAGE VEREIST.
Merk Outsunny
SKU 845-375
SIN 14L9VNB0I8801
Raad eens wat je leuk vindt
Bladzijde   1  van
A o s o m
Loading......
Product Details

Deze plantentafel van Outsunny is een must voor iedereen die zijn tuin in goede staat wil houden. Ze heeft een slim ontwerp en heeft een hoofdwerkblad, een onderste plank met een lattenbodem en een kleine bovenste plank met haken. De structuur van dennenhout is stevig en veerkrachtig en het grote tafelblad geeft je voldoende ruimte voor het snoeien en snoeien van je planten en bloemen. Verbeter je tuinwerk met deze handige plantentafel.

Omschrijving:

 • ✔ Het ruime aanrechtblad biedt ruimte voor de verzorging van planten en bloemen
 • ✔ Plug onder het aanrechtblad voor eenvoudig weglopen van water
 • ✔ Haak aan de bovenkant om apparaten binnen handbereik op te hangen
 • ✔ Bovenste en onderste plank voor extra opbergruimte. De onderste plank met lattenbodem voorkomt ophoping van water en beschadigingen
 • ✔ Perfect voor je tuin, schuur en andere buitenruimtes
 • ✔ Montage vereist

Technische specificaties:

 • ✔ Kleur: naturel
 • ✔ Materiaal: Vurenhout, metaal
 • ✔ Totale afmetingen: 80 L x 42 B x 142 H cm
 • ✔ Afmetingen tafel: 78 L x 42 B x 22 D cm
 • ✔ Hoogte van het tafelblad tot de vloer: 80 cm
 • ✔ Bovenblad: 28 L x 10 B cm
 • ✔ Grootte onderste plank: 75 L x 38 B x 3,5 D cm
 • ✔ Afmetingen gegalvaniseerde metalen doos: 35 L x 31 B x 19 H cm
 • ✔ Maat intrekbare draadfilter: 36,5 L x 33,5 B x 4 H cm
 • ✔ Draagvermogen: (Tafel) 100 kg, (onderste plank) 30 kg

Leveringsomvang:

 • ✔ 1 x planttafel
 • ✔ 1 x handleiding
Klanten-reviews ( 1 )
4
Gemiddelde score
1
0
2
0
3
0
4
1
5
0
globale beoordelingen
globale beoordelingen
Goede Kwaliteit
Wij gebruiken geselecteerde materialen en gekwalificeerde fabrieken om onze producten te produceren en elk product is uitgebreid getest tijdens het productieproces om ervoor te zorgen dat het intact is.
Snelle reactie
Wij streven naar 100% blije klanten te allen tijde. Onze beste klanten vertegenwoordigers bieden hulp bij montage vragen, vervanging van onderdelen of enkel om u terug van de rand te praten.
Lange garantie
Producten gekocht in onze winkel kunnen genieten van een garantie oplopend tot 2 jaar. De specifieke tijd varieert per product(wordt gewijzigd per site).
Snelle verzending
Wij bieden snelle en binnenlandse verzending aan voor bijna alle bestellingen. Geen gedoe, klik en winkel vanuit huis en krijg het in perfecte staat geleverd.
Rendabel Product
Wij verstrekken hoogwaardige en economische producten. Sla dure tussenpersonen over, wij leveren uw meubilair rechtstreeks aan uw adres tegen lagere kosten.
Uw browsegeschiedenis