Gratis verzending naar Nederland
Bezorgen bij
Nederland
Waarom voor ons kiezen Lees Details
Kies je locatie
Bezorgopties en bezorgsnelheden kunnen per locatie verschillen
+ Voeg adres toe
Of voer een postcode in
Leveren aan
Winkelwagen
Subtotaal:

HOMCOM zilver- en crèmewitte vloerlamp ziet eruit als een schoonheid die stilstaat als hij brandt, een Victoria Secret-supermodel dat nu voor je staat - bestel nu bij Aosom! Gratis verzending. Topkwaliteit tegen de beste prijs.

HOMCOM zilver- en crèmewitte vloerlamp ziet eruit als een schoonheid die stilstaat als hij brandt, een Victoria Secret-supermodel dat nu voor je staat - bestel nu bij Aosom! Gratis verzending. Topkwaliteit tegen de beste prijs.
Loading...
HOMCOM zilver- en crèmewitte vloerlamp ziet eruit als een schoonheid die stilstaat als hij brandt, een Victoria Secret-supermodel dat nu voor je staat - bestel nu bij Aosom! Gratis verzending. Topkwaliteit tegen de beste prijs.(m-1)
HOMCOM zilver- en crèmewitte vloerlamp ziet eruit als een schoonheid die stilstaat als hij brandt, een Victoria Secret-supermodel dat nu voor je staat - bestel nu bij Aosom! Gratis verzending. Topkwaliteit tegen de beste prijs.(m-2)
HOMCOM zilver- en crèmewitte vloerlamp ziet eruit als een schoonheid die stilstaat als hij brandt, een Victoria Secret-supermodel dat nu voor je staat - bestel nu bij Aosom! Gratis verzending. Topkwaliteit tegen de beste prijs.(m-3)
HOMCOM zilver- en crèmewitte vloerlamp ziet eruit als een schoonheid die stilstaat als hij brandt, een Victoria Secret-supermodel dat nu voor je staat - bestel nu bij Aosom! Gratis verzending. Topkwaliteit tegen de beste prijs.(m-4)
HOMCOM zilver- en crèmewitte vloerlamp ziet eruit als een schoonheid die stilstaat als hij brandt, een Victoria Secret-supermodel dat nu voor je staat - bestel nu bij Aosom! Gratis verzending. Topkwaliteit tegen de beste prijs.(m-5)
HOMCOM zilver- en crèmewitte vloerlamp ziet eruit als een schoonheid die stilstaat als hij brandt, een Victoria Secret-supermodel dat nu voor je staat - bestel nu bij Aosom! Gratis verzending. Topkwaliteit tegen de beste prijs.(m-6)
HOMCOM zilver- en crèmewitte vloerlamp ziet eruit als een schoonheid die stilstaat als hij brandt, een Victoria Secret-supermodel dat nu voor je staat - bestel nu bij Aosom! Gratis verzending. Topkwaliteit tegen de beste prijs.(m-7)
HOMCOM zilver- en crèmewitte vloerlamp ziet eruit als een schoonheid die stilstaat als hij brandt, een Victoria Secret-supermodel dat nu voor je staat - bestel nu bij Aosom! Gratis verzending. Topkwaliteit tegen de beste prijs.(m-8)
HOMCOM zilver- en crèmewitte vloerlamp ziet eruit als een schoonheid die stilstaat als hij brandt, een Victoria Secret-supermodel dat nu voor je staat - bestel nu bij Aosom! Gratis verzending. Topkwaliteit tegen de beste prijs.(m-9)
HOMCOM zilver- en crèmewitte vloerlamp ziet eruit als een schoonheid die stilstaat als hij brandt, een Victoria Secret-supermodel dat nu voor je staat - bestel nu bij Aosom! Gratis verzending. Topkwaliteit tegen de beste prijs.(m-10)
HOMCOM zilver- en crèmewitte vloerlamp ziet eruit als een schoonheid die stilstaat als hij brandt, een Victoria Secret-supermodel dat nu voor je staat - bestel nu bij Aosom! Gratis verzending. Topkwaliteit tegen de beste prijs.(m-11)

HOMCOM zilver- en crèmewitte vloerlamp ziet eruit als een schoonheid die stilstaat als hij brandt, een Victoria Secret-supermodel dat nu voor je staat - bestel nu bij Aosom! Gratis verzending. Topkwaliteit tegen de beste prijs.

Kerstverkoop
€37,90
Inc. Btw
Uitverkocht
Onvoldoende voorraad
Minimaal 1
Met dit product verdien je 38 loyaliteitspunt(en). 38 punten = €0,38, Aanmelden
Hoogtepunten
 • Moderne en elegante stijl: Het zilveren frame wordt gecombineerd met een roomwitte lampenkap, de klassieke kleurafstemming is altijd een goede keuze. Geschikt voor thuis, slaapkamer, hotel en kantoor.
 • Verstelbare lampkop: De verstelbare lampkop kan 60° op en neer worden gedraaid. Je kunt de verlichtingshoek eenvoudig aanpassen aan je persoonlijke behoeften.
 • Instelbare helderheid: Bovenste draaischakelaar voor gemakkelijke aanpassing van de helderheid, geschikt voor E27-lampvoet (lampen niet inbegrepen)
 • Hoogwaardig materiaal: Gemaakt van hoogwaardig stalen frame en kunststof kap, geboren met hoge stabiliteit en langdurige duurzaamheid. Het sterke frame en het kader zorgen voor een veilige stand rondom kinderen en huisdieren.
 • Productgegevens: Totale afmetingen: ø35 x 180H cm, 5-delige lichtmast, eenvoudig te monteren en afneembaar voor eenvoudig transport.
MerkHOMCOM
SKUB31-184V90
Retourneren
Toevoegen aan cart succes
Subtotaal:
Kassa
Gratis bezorging
Vaak samen gekocht
Je hebt misschien ook nodig
Raad eens wat je leuk vindt
Details

HOMCOM

Onze zilver- en crèmewitte vloerlamp ziet eruit als een schoonheid die stilstaat als hij brandt, een Victoria Secret-supermodel dat nu voor je staat. Het leven heeft romantiek en mooie dingen nodig, onze vloerlamp is daar absoluut één van. Pak het en geniet ervan!

Omschrijving:

 • ✔ Modern en elegant design past overal
 • ✔ 60 graden op en neer verstelbare lampkop voldoet aan verschillende verlichtingsbehoeften
 • ✔ Handige aanpassing van de helderheid door het ontwerp van de bovenste draaischakelaar
 • ✔ Afneembare structuur kan gemakkelijk ruimte besparen
 • ✔ Hoge stabiliteit zorgt voor een veilige stand
 • ✔ 1,8 m lengte stroomkabel
 • ✔ Britse standaardstekker
 • ✔ E27 lampvoet (gloeilamp niet inbegrepen)

Technische specificaties:

 • ✔ 1 x Staande lamp
 • ✔ 1 x installatiehandleiding

Leveringsomvang:

 • ✔ 1 x Staande lamp
 • ✔ 1 x installatiehandleiding
Goede Kwaliteit
Wij gebruiken geselecteerde materialen en gekwalificeerde fabrieken om onze producten te produceren en elk product is uitgebreid getest tijdens het productieproces om ervoor te zorgen dat het intact is.
Snelle reactie
Wij streven naar 100% blije klanten te allen tijde. Onze beste klanten vertegenwoordigers bieden hulp bij montage vragen, vervanging van onderdelen of enkel om u terug van de rand te praten.
Lange garantie
Producten gekocht in onze winkel kunnen genieten van een garantie oplopend tot 2 jaar. De specifieke tijd varieert per product(wordt gewijzigd per site).
Snelle verzending
Wij bieden snelle en binnenlandse verzending aan voor bijna alle bestellingen. Geen gedoe, klik en winkel vanuit huis en krijg het in perfecte staat geleverd.
Rendabel Product
Wij verstrekken hoogwaardige en economische producten. Sla dure tussenpersonen over, wij leveren uw meubilair rechtstreeks aan uw adres tegen lagere kosten.
Vaak samen gekocht
Klantfavorieten bij Aosom
Uw browsegeschiedenis